Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin
search
  • Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin
  • Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin
  • Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin
  • Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin
  • Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin
  • Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin
  • Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin

Dildo XXL Large 25+ KlicLok Bruin

€ 69,95
Inclusief belasting

✅  Sterke Zuignap en daardoor eenvoudig bevestigen op gladde ondergrond
✅  Lengte 32 cm - Dikte 6 cm
✅  100% hoogwaardig PVC 
✅  KlicLok® Connector
✅  Discrete verpakking en verzending

Hou je van grote dildo’s en ben je opzoek naar een uitdaging? Dan is deze dildo met een natuurlijke look misschien wel perfect voor jou! Hij heeft een rechte, geaderde schacht en ballen en een eikel. De dildo is gemaakt van 100% Hoogwaardig PVC en heeft een KlicLok® Connector, waardoor hij te gebruiken is met onze Premium seksmachines. Door het gebruikte kwaliteitsmateriaal voelt deze dildo zacht aan, maar is ook lekker stevig. Toch is hij ook flexibel genoeg om mee te buigen met jouw lichaam tijdens het gebruik, om jou zo ultiem genot te kunnen bezorgen. Met een dikte van 6 cm en een lengte van maar liefst 32 cm (inbrenglengte 24 cm!!) mag je jezelf voorbereiden op een ongekende ervaring!

Pakket inclusief:

  • 1 x Dildo 32 CM
Aantal

Wat is KlicLok®?

KlicLok® is het connectie systeem waarmee de dildo’s op de Premium Seksmachines te monteren zijn. Uniek is dat de KlicLok® Connector uit de dildo geschroefd kan worden, waardoor je er een zuignap aan kan bevestigen. Met de bijgeleverde sterke zuignap kun je de dildo ook als zuignapdildo gebruiken. Hij hecht zich vast aan iedere gladde en vlakke ondergrond.  Je kunt met deze dildo dus dubbel genieten: in combinatie met een van onze seksmachines én als zuignapdildo!

Tips van onze experts

Gebruik bij voorkeur een condoom samen met glijmiddel op Waterbasis voor een nog soepeler en prettiger gebruik! Je kan de levensduur van al jouw toys verlengen door ze goed te verzorgen. De dildo is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Wij adviseren je om vóór en na elk gebruik snel en eenvoudig de seksspeeltjes schoon te maken met een speciale ToyCleaner. Spuit het speeltje in en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Bewaar jouw speeltjes (bij voorkeur apart van elkaar) op een koele en droge plek. 

Veiligheid

Zet de machine ALTIJD uit vóór je een onderdeel (ont)koppelt

(Ont)koppel de accessoires NOOIT tijdens gebruik

Controleer altijd of het opzetstuk juist is bevestigd

Volg altijd de instructies uit de handleiding (indien aanwezig)

HS-HSA26

Datasheet

Materiaal
PVC
Eigenschappen
KlicLok®
Zuignap