Pro Mini Seksmachine Smart App met dildo en afstandsbediening
search
 • Pro Mini Seksmachine Smart App met dildo en afstandsbediening
 • Pro Mini Seksmachine Smart App met dildo en afstandsbediening
 • Pro Mini Seksmachine Smart App met dildo en afstandsbediening
 • Pro Mini Seksmachine Smart App met dildo en afstandsbediening
 • Pro Mini Seksmachine Smart App met dildo en afstandsbediening

Pro Mini Seksmachine Smart App met dildo en afstandsbediening

€ 399,95
Inclusief belasting

Pro Mini Seksmachine Smart App met dildo en afstandsbediening Zwart

✅  Volautomatische mini love machine met krachtige motor 
✅  Bestuurbaar met de Smart app en afstandsbediening 
✅  Met KlicLok® aansluiting  
✅  Inclusief KlicLok® dildo  
✅  
Discrete verpakking en verzending

Krachtige seksmachine Pro Mini

De Pro Mini één is een kleine krachtige seksmachine die zeker niet onderdoet voor zijn grote broers. De machine is vervaardigd uit roestvrijstaal en aluminium en weegt 5 kg. De machine staat hierdoor stevig op zijn poten, ook tijdens urenlang gebruik. Deze neukmachine produceert tussen de 30 en 60 dB aan geluid. Dit is op fluisterniveau, dus niemand heeft door wat jij aan het doen bent. De Pro Mini heeft een krachtige motor van 70W, wat perfect is voor lang en intensief gebruik. En met maar liefst 240 stoten per minuut kom je altijd klaar! Deze krachtige seksmachine is te besturen met de Smart app of meegeleverde afstandsbediening. Bestuur de machine alleen, samen met je partner of geef alle controle uit handen en laat je verrassen door de Hismith® community via de smart-app.

Bedien de Pro Mini op afstand

Onze krachtige Sexmachine is op afstand te besturen via de smart-app of de meegeleverde afstandsbediening. Met deze machine bereik jij een hoogtepunt op jouw manier. Beleef samen met je partner ultiem genot of bedien de machine op afstand en kijk toe. Via de App is de neukmachine over de hele wereld te bedienen. Vergeet ouderwetse telefoonseks, op deze manier houd jij je lange-afstandsrelatie extra spannend. Heb je geen partner? Bedien dan de machine zelf of laat andere Community leden in de App de machine besturen voor wat extra opwinding. Beleef urenlang speelplezier waar en wanneer jij maar wilt. 

Stel je eigen stootfrequentie in
Onbeperkt achter elkaar stoten op jouw ritme. Onze neukmachine is volledig in te stellen op wat jij lekker vindt. Maak via de Smart-App je eigen stootfrequenties aan of beleef extra spanning en kies stootfrequenties van andere Community leden. In het pakket leveren we een handleiding mee over de App, waarin alles helder wordt uitgelegd. 

Stel in op jouw favoriete standje
Dankzij de verschillende instellingen kan jij blijven variëren in standjes en vibraties. Begin maar alvast met fantaseren… Je kunt de perfecte positie, stootdiepte en stoothoogte instellen. Vind je het lekker om te liggen, zitten, knielen, squatten, staan of iets daartussenin? Het is allemaal mogelijk met onze deze neukmachine. 

Eindeloze mogelijkheden
Hadden we al verteld dat je met het KlicLok® systeem eindeloos kunt variëren met de opzetstukken? KlicLok® is het connectiesysteem waarmee de dildo's op de sexmachine te monteren zijn. Door dit systeem is het bevestigen en verwisselen van de dildo’s heel eenvoudig. De connector kan ook uit de dildo worden geschroefd. Hierdoor kun je de dildo ook als normale zuignap dildo gebruiken op een gladde en vlakke ondergrond. 

Handige opbergtas
Voor het opbergen hoef je de Sexmachine niet uit elkaar te halen, alleen het opzetstuk moet los geklikt worden. Met de opbergtas kun je de machine veilig en discreet opbergen. 

Dit pakket bestaat uit:

1 x Hismith® Pro Mini seksmachine
1 x Draagbare Opbergtas 
1 x Pro Mini Gebruikershandleiding
1 x Smart-App Gebruikershandleiding
1 x Stroom Adapter
1 x EU Stekker
1 x Afstandsbediening
1 x 3 in 1 Snelheidsregelaar
1 x Siliconen Dildo 18 CM

Tips van onze experts

 • Gebruik bij voorkeur een condoom samen met glijmiddel op waterbasis voor een nog soepeler en prettiger gebruik.
 • Verleng de levensduur door de seksspeeltjes goed schoon te maken. Wij adviseren je om vóór en na elk gebruik schoon te maken met een toycleaner. Spuit het speeltje in, spoel deze af met water en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Dit helpt de groei van bacteriën voorkomen. 
 • Bewaar jouw seksspeeltjes bij voorkeur apart van elkaar en op een koele en droge plek. 

Veiligheid

 • Zet de machine ALTIJD uit vóór je een onderdeel (ont)koppelt.
 • (Ont)koppel NOOIT tijdens gebruik
 • Controleer altijd of het opzetstuk juist is bevestigd.
 • Volg altijd de instructies uit de handleiding.
Aantal

HS-HS25-APP