Hismith Premium KlicLok Stootstang Origineel
search
  • Hismith Premium KlicLok Stootstang Origineel
  • Hismith Premium KlicLok Stootstang Origineel

Hismith Premium KlicLok Stootstang Origineel

€ 34,95
Inclusief belasting

Waarom een KlicLok Stootstang voor uw Seksmachine?

Mocht jouw stootstang defect zijn geraakt dan kan je deze vervangen. Of als je jouw oude aansluiting (Quick Air Connector) wilt vervangen door de nieuwste Hismith Premium KlicLok aansluiting, dit zorgt ervoor dat je alle nieuwe opzetstukken direct kunt aansluiten!

(LET OP, dit is geen verlengstuk!)

Aantal

Wat is KlicLok®?

KlicLok® is het connectie systeem waarmee de dildo’s op de Premium seksmachines te monteren zijn. Uniek is dat de KlicLok® Connector uit de dildo geschroefd kan worden, waardoor je er een zuignap aan kan bevestigen. Met de bijgeleverde sterke zuignap kun je de dildo ook als zuignap dildo gebruiken. Hij hecht zich vast aan iedere gladde en vlakke ondergrond. Je kunt met deze dildo dus dubbel genieten: in combinatie met een van onze Premium Seksmachines én als zuignap dildo!

Tips van onze experts

Gebruik bij voorkeur een condoom samen met glijmiddel op Waterbasis voor een nog soepeler en prettiger gebruik! Je kan de levensduur van al jouw speeltjes verlengen door ze goed te verzorgen. De dildo is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Wij adviseren je om vóór en na elk gebruik snel en eenvoudig de seksspeeltjes schoon te maken met een speciale Toy Cleaner. Spuit het speeltje in en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Bewaar jouw speeltjes (bij voorkeur apart van elkaar) op een koele en droge plek.

Veiligheid

Zet de machine ALTIJD uit vóór je een onderdeel (ont)koppelt

(Ont)koppel de accessoires NOOIT tijdens gebruik

Controleer altijd of het opzetstuk juist is bevestigd

Volg altijd de instructies uit de handleiding (indien aanwezig)

HS-HSC16

Datasheet

Eigenschappen
KlicLok®