Lelo - Soraya 2
search
  • Lelo - Soraya 2
  • Lelo - Soraya 2
  • Lelo - Soraya 2

Lelo - Soraya 2

€ 229,00
Inclusief belasting

Soraya is 's werelds mooiste dual-action vibrator, welke meerdere pleziertjes in een slanke en verleidelijke verpakking aanbiedt. Haar gladde buitenkant beschikt over individuele motoren in iedere punt van plezier en een flexibele stimulator die zich vrij aanpast voor de meest luxueuze gevoelens van plezier. En hier is versie twee!

Soraya 2 is volledig waterdicht zodat je haar ook mee kunt nemen in bad of onder de douche. Ze is daarnaast makkelijk schoon te maken. Gemaakt met een ABS kern gewikkeld in de soepelste siliconen, is Soraya 2 eenvoudig te gebruiken met het 3-knops welbekende interface die de volledige controle van vibratie-intensiteit en navigatie mogelijk maakt door haar 12 vibratiestanden.

Aantal

Compleet met een lader, een satijnen opbergzakje en een Insignia broche. Op dit artikel is een uitgebreide garantie van 1 jaar mogelijk, ná registratie van uw product op de website van de fabrikant. Voor meer informatie over deze uitgebreidere fabrieksgarantie, zie de handleiding in de verpakking van het artikel.

Soraya 2 wordt geleverd in Lelo’s prijswinnende verpakking, welke zorgt voor de hoogste normen van kwaliteit en design.

Je kunt nu van de Soraya Vibrator 2 gaan genieten, schaf hem nu aan en laat de vibrator zijn werk doen, dat wordt pas genieten.

RIM-5853

Datasheet

Gewicht
410 gram
Materiaal
ABS
Siliconen
Minimale diameter
2.20 cm
Maximale diameter
3.60 cm
Invoerdiepte
12.50 cm
Lengte
22.00 cm