Premium Siliconen Dildo 19 CM KlicLok
search
  • Premium Siliconen Dildo 19 CM KlicLok

Premium Siliconen Dildo 19 CM KlicLok

€ 39,95
Inclusief belasting

✅  Lengte 19 cm - diameter 4 cm 
✅  100% premium siliconen 
✅  KlicLok® Connector
✅  Geaderde structuur voor extra stimulatie
✅  Discrete verpakking en verzending

Deze life like dildo zal je veel plezier bezorgen! De dildo heeft een rechte, geaderde schacht en ballen. De grote realistische eikel betekent dat jij zult genieten van een fantastische stimulatie. Hij is gemaakt van 100% Premium Siliconen en heeft een KlicLok® Connector, waardoor hij te gebruiken is met onze seksmachines of met zuignap. De dildo heeft een aangename dikte van 4 cm en is 19 cm lang (inbrenglengte 15 cm). De 100% Premium Siliconen is een medisch goedgekeurd kwaliteitsmateriaal en dus lichaamsveilig.

Pakket inclusief:

  • 1 x Dildo 19 CM
Aantal

Wat is KlicLok®?

KlicLok® is het connectie systeem waarmee de dildo’s op de Premium Seksmachines te monteren zijn. Uniek is dat de KlicLok® Connector uit de dildo geschroefd kan worden, waardoor je er een zuignap aan kan bevestigen. Met de bijgeleverde sterke zuignap kun je de dildo ook als zuignap dildo gebruiken. Hij hecht zich vast aan iedere gladde en vlakke ondergrond. Je kunt met deze dildo dus dubbel genieten: in combinatie met een van onze Premium Seksmachines én als zuignap dildo!

Tips van onze experts

Gebruik bij voorkeur een condoom samen met glijmiddel op Waterbasis voor een nog soepeler en prettiger gebruik! Je kan de levensduur van al jouw speeltjes verlengen door ze goed te verzorgen. De dildo is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Wij adviseren je om vóór en na elk gebruik snel en eenvoudig de seksspeeltjes schoon te maken met een speciale Toy Cleaner. Spuit het speeltje in en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Bewaar jouw speeltjes (bij voorkeur apart van elkaar) op een koele en droge plek. 

Veiligheid

Zet de machine ALTIJD uit vóór je een onderdeel (ont)koppelt

(Ont)koppel de accessoires NOOIT tijdens gebruik

Controleer altijd of het opzetstuk juist is bevestigd

Volg altijd de instructies uit de handleiding (indien aanwezig)

HS-HSA12

Datasheet

Materiaal
Siliconen
Eigenschappen
KlicLok®
Zuignap