Labia Pussy Clamp with Screws
search
  • Labia Pussy Clamp with Screws
  • Labia Pussy Clamp with Screws
  • Labia Pussy Clamp with Screws
  • Labia Pussy Clamp with Screws

Labia Pussy Clamp with Screws

€ 99,99
Inclusief belasting

Spreid haar lippen wijd uit met deze Spread 'Em Poker Labia Klem! De klemmen zijn gemaakt van duurzaam, nikkelvrij roestvrij staal. Gebruik gerust elk glijmiddel en reinig ze tussen gebruik door met kokend water en schoonmaakmiddelen zonder de lippen te beschadigen. het apparaat. Aan de boven- en onderkant bevinden zich twee compressieschroeven die u kunt draaien om de klemmen tegen de schaamlippen te sluiten en de vulva zichtbaar te maken. Langs elke kant van de klemmen bevinden zich rijen van 4 knijpschroeven - ook wel drukschroeven genoemd - die in het gevoelige weefsel van de schaamlippen prikken. Gebruik de meegeleverde inbussleutel om de knijpschroeven aan te passen totdat ze op de juiste plaats zitten. Pas de knijpschroeven aan voordat u ze vastklemt; als de schaamlippen al stevig zijn vastgeklemd, zullen de knijpschroeven zorg voor voldoende druk zodat elke draai mogelijk het weefsel en de zenuwen kan beschadigen, dus als u ze van tevoren aanpast, blijven die zenuwen gezond, zodat uw billen elke keer dat u speelt, ten volle kunnen genieten van het gevoel!

Nadat je een pas schoongemaakte klem hebt genomen, neem je een natte handdoek, doek of veeg je ook haar vulva schoon om aan beide uiteinden fris en schoon te beginnen. Trek wat latex- of nitrilhandschoenen aan om het tafereel nog mooier te maken en geef je vingers wat meer grip terwijl je zachtjes over haar clitoris wrijft en haar schaamlippen aait. Zodra ze is opgewarmd, opent u de klem en plaatst u deze tegen haar vulva; kijk goed hoe haar schaamlippen in de klemmen passen. Pak de klem en begin de zijkanten te openen door de compressieschroeven open te schroeven, waarbij u de ronde bal aan de boven- en onderkant vasthoudt totdat ze gelijkmatig open zijn. Met de knijpschroeven helemaal naar buiten zodat hun basis plat is en niet naar binnen wijst of naar binnen steekt, begint u een lip in de klem te plaatsen en langzaam de klem op die lip samen te drukken en vervolgens op de andere. Begin met plaatsen met haar opening en trek voorzichtig aan de klem om te zien of deze op zijn plaats blijft. De spikes en schroeven zorgen ervoor dat ze haar benen niet sluit, zodat haar vulva volledig zichtbaar is voor jou! Nadat je een beetje hebt gespeeld, verwijder je de klemmen door de schroeven los te draaien, gebruik je de inbussleutel voor de tweede ronde en draai je de klemschroeven zodat ze in de ruimte tussen de klemmen steken. Deze keer als je de klemmen op haar schaamlippen plaatst, zal ze de porrende, knijpende, bijtende druk van de knijpschroeven voelen en de sensaties zullen vertienvoudigd worden!

Afmetingen: Binnenste opening is 95 mm lang, 28 mm in diameter. Elke kant van de klem opent tot 15 mm breed

Aantal

Opmerking: pas de klemschroeven aan voordat u ze tegen de schaamlippen plaatst om het risico op weefselbeschadiging te verminderen. Draai en draai niet terwijl de schroeven al in de huid knellen.

Belangrijkste kenmerken:
Roestvrij staal: dit nikkelvrije roestvrij staal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het kan worden gebruikt met elk type smeermiddel en kan tussen gebruik in water worden gekookt om het volledig schoon te maken.
Instelbare druk: de klemmen zijn volledig instelbaar. Gebruik de compressieschroeven aan de boven- en onderkant om de positie van de klemmen aan te passen terwijl ze op de schaamlippen drukken.
Knijpklemmen: Er zijn 4 klemschroeven aan weerszijden van de klemmen die kunnen worden aangepast met behulp van de meegeleverde inbussleutel. Deze voegen extra druk toe tegen de schaamlippen voor sadistisch plezier!
Medische fetisj: spreid die lippen wijd en laat de dokter je onderzoeken! Dit item is perfect voor kinky, medisch spel.

OPR-118-XR-AG955

Datasheet

Materiaal
Metaal