Dildo KlicLok Small 15-20 CM Goud
search
  • Dildo KlicLok Small 15-20 CM Goud
  • Dildo KlicLok Small 15-20 CM Goud
  • Dildo KlicLok Small 15-20 CM Goud
  • Dildo KlicLok Small 15-20 CM Goud

Dildo KlicLok Small 15-20 CM Goud

€ 79,95
Inclusief belasting

✅  Lengte 20 cm - dikte 5,5 cm 
✅  100% premium siliconen
✅  KlicLok® Connector
✅  Sterke Zuignap en daardoor eenvoudig bevestigen op gladde ondergrond
✅  Discrete verpakking en verzending

Deze gouden joekel is niet alleen een lust voor het oog. Hij werkt extra stimulerend door de noppen en ribbels over de gehele schacht. Hij is gemaakt van 100% Premium Siliconen en heeft een KlicLok® Connector, waardoor hij te gebruiken is met onze Premium seksmachines. Met een zuignap kun je de dildo op elk gewenst vlak en glad oppervlak plaatsen. De dildo heeft een behaaglijke dikte van 5,5 cm en is 20 cm lang (inbrenglengte 14 cm). De 100% Premium Siliconen is een medisch goedgekeurd kwaliteitsmateriaal en dus lichaamsveilig. Maak hem na gebruik goed schoon, zodat je klaar bent voor je volgende fantastische ervaring.

Pakket inclusief:

  • 1 x Dildo 20 CM 
Aantal

Wat is KlicLok®?

KlicLok® is het connectie systeem waarmee de dildo’s op de Premium Seksmachines te monteren zijn. Uniek is dat de KlicLok® Connector uit de dildo geschroefd kan worden, waardoor je er een zuignap aan kan bevestigen. Met de bijgeleverde sterke zuignap kun je de dildo ook als zuignapdildo gebruiken. Hij hecht zich vast aan iedere gladde en vlakke ondergrond.  Je kunt met deze dildo dus dubbel genieten: in combinatie met een van onze seksmachines én als zuignapdildo!

Tips van onze experts

Gebruik bij voorkeur een condoom samen met glijmiddel op Waterbasis voor een nog soepeler en prettiger gebruik! Je kan de levensduur van al jouw toys verlengen door ze goed te verzorgen. De dildo is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Wij adviseren je om vóór en na elk gebruik snel en eenvoudig de seksspeeltjes schoon te maken met een speciale ToyCleaner. Spuit het speeltje in en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Bewaar jouw speeltjes (bij voorkeur apart van elkaar) op een koele en droge plek. 

Veiligheid

Zet de machine ALTIJD uit vóór je een onderdeel (ont)koppelt

(Ont)koppel de accessoires NOOIT tijdens gebruik

Controleer altijd of het opzetstuk juist is bevestigd

Volg altijd de instructies uit de handleiding (indien aanwezig)

HS-HSA45

Datasheet

Materiaal
Siliconen
Eigenschappen
KlicLok®
Zuignap