Dildo P-Spot Arthropod KlicLok en Zuignap 25 CM Goudbruin
search
  • Dildo P-Spot Arthropod KlicLok en Zuignap 25 CM Goudbruin
  • Dildo P-Spot Arthropod KlicLok en Zuignap 25 CM Goudbruin
  • Dildo P-Spot Arthropod KlicLok en Zuignap 25 CM Goudbruin
  • Dildo P-Spot Arthropod KlicLok en Zuignap 25 CM Goudbruin

Dildo P-Spot Arthropod KlicLok en Zuignap 25 CM Goudbruin

€ 89,95
Inclusief belasting

✅  Lengte 25 cm - dikte 6,60 cm 
✅  P-Spot 
✅  100% premium siliconen
✅  KlicLok® Connector
✅  Sterke Zuignap en daardoor eenvoudig bevestigen op gladde ondergrond
✅  Discrete verpakking en verzending

Dit is een dildo met een oplopende vorm die je op een buitengewone manier kan verwennen. De dikke ribbels zorgen voor extra stimulans welke tijdens het inbrengen goed te voelen zijn. Hij is gemaakt van 100% Premium Siliconen en heeft een KlicLok® Connector. Hierdoor is hij te gebruiken met onze Premium seksmachines of met een zuignap. Hij heeft een delicate dikte beginnend bij 3,73 cm op het dunste punt en 6,6 cm op het dikste punt. De lengte is 25 cm lang (inbrenglengte 23 cm). De 100% Premium Siliconen is een medisch goedgekeurd kwaliteitsmateriaal en dus lichaamsveilig. Gebruik een glijmiddel op waterbasis voor maximaal comfort.

Pakket inclusief:

  • 1 x Dildo 25 CM 
Aantal

Wat is KlicLok®?

KlicLok® is het connectie systeem waarmee de dildo’s op de Premium Seksmachines te monteren zijn. Uniek is dat de KlicLok® Connector uit de dildo geschroefd kan worden, waardoor je er een zuignap aan kan bevestigen. Met de bijgeleverde sterke zuignap kun je de dildo ook als zuignapdildo gebruiken. Hij hecht zich vast aan iedere gladde en vlakke ondergrond.  Je kunt met deze dildo dus dubbel genieten: in combinatie met een van onze seksmachines én als zuignapdildo!

Tips van onze experts

Gebruik bij voorkeur een condoom samen met glijmiddel op Waterbasis voor een nog soepeler en prettiger gebruik! Je kan de levensduur van al jouw toys verlengen door ze goed te verzorgen. De dildo is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Wij adviseren je om vóór en na elk gebruik snel en eenvoudig de seksspeeltjes schoon te maken met een speciale ToyCleaner. Spuit het speeltje in en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Bewaar jouw speeltjes (bij voorkeur apart van elkaar) op een koele en droge plek. 

Veiligheid

Zet de machine ALTIJD uit vóór je een onderdeel (ont)koppelt

(Ont)koppel de accessoires NOOIT tijdens gebruik

Controleer altijd of het opzetstuk juist is bevestigd

Volg altijd de instructies uit de handleiding (indien aanwezig)

HS-HSA84

Datasheet

Materiaal
Siliconen
Eigenschappen
KlicLok®
Zuignap