Rhino Zuignap Dildo 25 cm
search
  • Rhino Zuignap Dildo 25 cm
  • Rhino Zuignap Dildo 25 cm
  • Rhino Zuignap Dildo 25 cm
  • Rhino Zuignap Dildo 25 cm
  • Rhino Zuignap Dildo 25 cm
  • Rhino Zuignap Dildo 25 cm
  • Rhino Zuignap Dildo 25 cm

Rhino Zuignap Dildo 25 cm

€ 104,95
Inclusief belasting

Fantasy Zuignap Dildo Rhino 25 cm

✅ Rhino Fantasy Zuignap Dildo
✅ 25 cm aan lengte
✅ 23 cm aan omtrek
✅ Extreme anale en vaginale dildo
✅ DISCREET verpakt en verzonden

Word helemaal wild van onze Fantasy Rhino animal dildo megaformaat

Je staat onder de douche en je realiseert je dat er niemand thuis is. Heerlijk, je hebt dus alle tijd voor jezelf. Jezelf afvragend wat je nu eens zult gaan doen, dwalen je gedachten al snel af. Zal je? Durf je? Zou je jezelf verwennen? Het is alweer zo’n tijd geleden. Je gunt jezelf dat seksuele avontuurtje en je haast je snel om je XXL dildo in de vorm van een neushoorn te pakken. Ondertussen beginnen de fantasieën al in je hoofd af te spelen en voel je je opwinding steeds groter worden. Oh, wat is dit spannend zeg. Dankzij de hoge kwaliteit van deze realistische megadildo’s weet jij al snel niet meer waar je het zoeken moet. Keer op keer beleef jij een nieuw hoogtepunt. 

Mega zuignap dildo? Ultiem uitlaatklep stoute verlangens

Iedere vrouw wil toch bemind worden tussen de lakens? En hoe lukt dat nu beter dan met deze zachte, flexibele en sensationele Animal dildo in XXL-formaat? Deze paarse zuignapdildo heeft de vorm van een neushoorn en een megaformaat van minimaal 25 cm die garant staat voor de hoogst haalbare seksbeleving. Een extra toegevoegde waarde is dat je deze dildo ook met onze seksmachines kan gebruiken. Wil jij ook de ultieme uitlaatklep voor jouw stoute verlangens? Laat je dan inspireren door onze zuignap dildo extreem groot. Maar pas op: hij kan wel erg verleidelijk zijn.

Realistische design XXL dildo voor volledige overgave

Met zijn indrukwekkende formaat en dikte zweef jij moeiteloos naar grote hoogtes zweven en beleef je meerdere orgasmen achter elkaar. Het flexibele en realistische design vol groeven, bulten en ribbels in combinatie met de dikke schacht geven jouw ultiem genot als deze bij jou naar binnendringt. Met zijn imposante en spiraalvormige kop spreid deze zuignap dildo megaformaat jou wijdbeens om je vervolgens tot volle overgave te dwingen en jou met al zijn facetten kennis te laten maken. Ribbel voor ribbel voel je steeds meer seksuele spanning in jezelf opbouwen tot het tot een geweldige ontlading komt. Zo, dát is even maximaal genieten. Wanneer gaan we weer?

Aantal

Tips van onze experts

Gebruik bij voorkeur een condoom samen met glijmiddel op Waterbasis voor een nog soepeler en prettiger gebruik! Je kan de levensduur van al jouw toys verlengen door ze goed te verzorgen. De dildo is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Wij adviseren je om vóór en na elk gebruik snel en eenvoudig de seksspeeltjes schoon te maken met een speciale ToyCleaner. Spuit het speeltje in en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Bewaar jouw speeltjes (bij voorkeur apart van elkaar) op een koele en droge plek. 

Veiligheid

Zet de machine ALTIJD uit vóór je een onderdeel (ont)koppelt

(Ont)koppel de accessoires NOOIT tijdens gebruik

Controleer altijd of het opzetstuk juist is bevestigd

Volg altijd de instructies uit de handleiding (indien aanwezig)

HS-HSD24

Datasheet

Materiaal
Siliconen
Eigenschappen
Zuignap

Je bent misschien ook geïnteresseerd in