Dildo Dubbel KlicLok Medium 15-20 CM Nude
search
  • Dildo Dubbel KlicLok Medium 15-20 CM Nude
  • Dildo Dubbel KlicLok Medium 15-20 CM Nude
  • Dildo Dubbel KlicLok Medium 15-20 CM Nude
  • Dildo Dubbel KlicLok Medium 15-20 CM Nude

Dildo Dubbel KlicLok Medium 15-20 CM Nude

€ 64,95
Inclusief belasting

✅  Dubbele dildo 
✅  Lengte 19 cm - Dikte 4 cm en 4.2 cm
✅  100% Premium Siliconen 
✅  KlicLok® Connector 
✅  Discrete verpakking en verzending

Met deze dubbele dildo kan je genieten van een fantastische stimulatie. De dubbele penetratie geeft je een complete prikkeling voor een explosief hoogtepunt. Solo of samen met je partner. Door de mooie, ronde kop is de dildo makkelijk in te brengen. Hij is gemaakt van 100% Premium Siliconen en heeft een KlicLok® Connector, waardoor hij te gebruiken is met onze seksmachines.  Het gebruikte hoogwaardige materiaal biedt veel comfort. De dildo heeft een dubbele dikte van 4 en 4,2 cm en is 19 cm lang (inbrenglengte 13,5 en 16 cm). De 100% Premium Siliconen is een medisch goedgekeurd kwaliteitsmateriaal en dus lichaamsveilig. Gebruik een glijmiddel voor extra genot en comfort.

Pakket inclusief:

  • 1 x Dildo 19 CM
Aantal

Wat is KlicLok®?

KlicLok® is het connectie systeem waarmee de dildo’s op de Premium Seksmachines te monteren zijn. Uniek is dat de KlicLok® Connector uit de dildo geschroefd kan worden, waardoor je er een zuignap aan kan bevestigen. Met de bijgeleverde sterke zuignap kun je de dildo ook als zuignapdildo gebruiken. Hij hecht zich vast aan iedere gladde en vlakke ondergrond.  Je kunt met deze dildo dus dubbel genieten: in combinatie met een van onze seksmachines én als zuignapdildo!

Tips van onze experts

Gebruik bij voorkeur een condoom samen met glijmiddel op Waterbasis voor een nog soepeler en prettiger gebruik! Je kan de levensduur van al jouw toys verlengen door ze goed te verzorgen. De dildo is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Wij adviseren je om vóór en na elk gebruik snel en eenvoudig de seksspeeltjes schoon te maken met een speciale ToyCleaner. Spuit het speeltje in en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Bewaar jouw speeltjes (bij voorkeur apart van elkaar) op een koele en droge plek. 

Veiligheid

Zet de machine ALTIJD uit vóór je een onderdeel (ont)koppelt

(Ont)koppel de accessoires NOOIT tijdens gebruik

Controleer altijd of het opzetstuk juist is bevestigd

Volg altijd de instructies uit de handleiding (indien aanwezig)

HS-HSA27

Datasheet

Materiaal
Siliconen
Eigenschappen
KlicLok®